The Elearning Community • "Test" folder missing
Page 1 of 1

"Test" folder missing

Posted: Sat Dec 14, 2019 10:10 pm
by hakangur
Using FormaLMS 2.3.0.2, I noticed that the "test" folder that is supposed to be under "templates/standard/images" does not exist. Consequently, such images as "correct.gif" are also missing. I checked the zip file for FormaLMS. The folder is missing in the file.

I noticed this while adding a "Text Entry" to a quiz - the "correct" sign on this page (https://websiteaddress.xyz/appLms/index ... p=addquest) gives a broken link.
Capture.PNG

Re: "Test" folder missing

Posted: Sat Dec 14, 2019 10:16 pm
by hakangur
Looking at my own attachment, I noticed that an English string on that page is also wrong. "Correct anwser" should be "Correct answer"!

_TEST_ADD_ONE_ANSWER, _TEST_ISCORRECT, and _QUEST_INLINE_CHOICE_NOTE should be corrected.

Re: "Test" folder missing

Posted: Fri Dec 27, 2019 7:05 pm
by max
hakangur wrote:
Sat Dec 14, 2019 10:10 pm
Using FormaLMS 2.3.0.2, I noticed that the "test" folder that is supposed to be under "templates/standard/images" does not exist. Consequently, such images as "correct.gif" are also missing. I checked the zip file for FormaLMS. The folder is missing in the file.

I noticed this while adding a "Text Entry" to a quiz - the "correct" sign on this page (https://websiteaddress.xyz/appLms/index ... p=addquest) gives a broken link.

Capture.PNG
Hi, I added this bug to our bugtracker.

This site uses cookies.

Some of the cookies we use are essential for parts of the site to operate and have already been set. We also use Google Analytics scripts, which all use cookies.
You may delete or block all cookies from this site in your browser options.